Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe warehouses voorzien klanten van Jan Krediet van 23.000 m2 extra opslagruimte

Meubeltransporteur Jan Krediet heeft in Venlo nieuwe warehouses geopend. Dankzij dit logistieke onderkomen kan het bedrijf haar klanten voorzien van 23.000 m2 extra opslagruimte.



"Met warehouses van Jan Krediet midden in het strategisch gelegen Venlo zijn de opgeslagen goederen altijd binnen handbereik. De totale extra verworven opslagruimte bedraagt 23.000 m2 en bevat o.a. vuurbestendige overheaddeuren, 24/7 CCTV, een stofvrije cleanroom, expeditieruimtes en 18 laadperrons. Met deze nieuwe warehouses kunnen wij per direct voorzien van veilige state-of-the-art opslagruimte."

Over Jan Krediet
"Jan Krediet is wereldwijd een bekende naam in de logistiek. In 1924 zijn wij met een flinke dosis ambitie, flexibiliteit én passie voor het vak gestart in de traditionele meubel- en keukentransport. Nu, bijna één eeuw verder, zetten 250 enthousiaste vakmensen zich dagelijks in om onze toonaangevende klanten in de internationale (project)logistiek volledig te ontzorgen bij hun logistieke processen."

"Vanuit onze kantoren en warehouses in Venlo en Steenwijk zijn wij letterlijk en figuurlijk altijd in beweging voor onze klanten. Van transport tot montage en installatie, en van warehousing tot projectmanagement en advies bij douaneprocedures. Waar ook ter wereld gaan wij logistieke uitdagingen aan, met slechts één doel voor ogen: het werk boven verwachting opleveren."

"Hoe wij deze klantbelofte keer op keer waar kunnen maken? Door het juiste team! Een krachtenbundeling van ervaren specialisten en jong talent. Hoe complex of niet alledaags uw logistieke uitdaging ook is en welke activiteiten u ook wilt ontplooien: ons team lost het voor u op. Met de veelzijdigheid, vindingrijkheid en flexibiliteit die u van een gerenommeerd logistiek partner mag verwachten."

Meer informatie:
Jan Krediet
www.jankrediet.com 

Publicatiedatum: