Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxaflex vernieuwt collectie terraszonwering

De Outdoor collectie van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is uitgebreid met het nieuwe terrasscherm Nova Shade. Het nieuwe cassettescherm zal op termijn de populaire Spectra Nova vervangen.



De elegante Nova Shade heeft een slanke vormgeving en een zeer hoge afwerkingsgraad. Doordat het scherm slechts twee montagepunten bevat, is deze nog makkelijker te monteren dan haar voorganger Spectra Nova. Met een maximale breedte van zes meter en een maximale uitval van vier meter biedt het terrasscherm voldoende zonwering voor dagelijks en intensief gebruik. Door de maximale hellingshoek van 60 graden is dit scherm ook ideaal voor op het balkon. Met dezelfde steunen is zowel een wand- als plafondmontage mogelijk.

De optionele ledverlichting in de armen en eventueel de voorlijst creƫert sfeer op een zomeravond. Voor een nog fraaiere afsluiting is optioneel ook een afdekkap tussen cassette en wand leverbaar.



De Nova Shade is verkrijgbaar met alle doeken uit de Luxaflex Outdoor collectie en in alle mogelijke (RAL-)profielkleuren. Door de grote keuze aan doekdessins en cassettekleuren kan de Nova Shade precies naar persoonlijke smaak aangepast worden. Hiermee biedt Luxaflex iedere consument een passende maatwerkoplossing. 

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl 

Publicatiedatum: