Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Draagbare ontwerp magnetische sfeerlamp met oplaadstandaard van 360 graden

Tune, een minimale draagbare lamp die is ontworpen voor gebruik binnen en buiten. Deze is niet bedoeld als de belangrijkste lichtbron in een ruimte en valt met zijn zachte verlichting in de categorie omgevingslicht. Het wordt Tune genoemd omdat je hiermee de lamp kunt 'afstemmen' op de stemming van het uur. U kunt hem afstemmen om een ​​sfeer te creëren voor het diner in de tuin of voor een gezellige filmavond - u bepaalt zelf de sfeerverlichting, de lamp wordt daarop afgestemd.

Het is een slimme lamp voor toekomstige huizen, compleet met een 360 graden oplaadstandaard en draadloze oplaadmogelijkheden. U kunt het meeste uit dit productontwerp halen door een set van twee of drie lampen te hebben voor optimale flexibiliteit en ruimteverlichting. De modulaire statieven en lampenkappen laten je spelen met de lichtopstelling. Elke arm van de standaard heeft draadloze oplaadzenders en geprofileerde positioneringsdeuken met magneten om hem op zijn plaats te houden - dit maakt de lamp tot een algeheel naadloos productontwerp.

Tune is ontworpen om horizontaal, verticaal of aan de zijkant te staan, afhankelijk van uw behoeften. Het heeft een knop waarmee je zowel de intensiteit als de kleurtemperatuur van het licht kunt aanpassen. “De kritische aspecten van het functioneren van een draagbare lamp, bedoeld voor gebruik buitenshuis, zijn duurzaamheid en dichtheid. Daarom is er veel belang gehecht aan het ontwerp van de externe behuizing, die de interne elektrische componenten beschermt tegen weersinvloeden en vooral tegen water ”, legt Mikołaj Nicer uit.

Bron: YankoDesign


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven