Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
EPIC by GamFratesi:

Hommage aan de Romeinse architectuur

De EPIC collectie van GUBI - een creatie van het Deens-Italiaans design duo GamFratesi - is geïnspireerd op de Romeinse architectuur. De naam verwijst naar epische gedichten uit de oudheid. Vormelijk combineert EPIC twee eenvoudige, geometrische vormen: een zeshoek en een cirkel. "Een hommage aan de klassieke architectuur",  aldus de ontwerpers.

De EPIC tafels in travertin (neutraal wit, warm rood en levendig grijs) worden in Italië gemaakt: de bakermat van architectuur in witte travertin. Iedere tafel is uniek in door zijn belijnining, de levendige structuur en unike patina. NIEUW zijn de EPIC tafels op centrale poot in STAAL met keuze uit 3 kleuren: midnight black, earthy red en misty grey.  Eveneens in Italië gemaakt door gespecialiseerde vaklui.

Staal is een legering van ijzer en koolstof. De toevoeging van koolstof verzekert de sterkte, waardoor dit een zeer  duurzaam materiaal is. Stalen platen worden gegalvaniseerd, gelakt en vervolgens, meermaals  handmatig behandeld zodat iedere tafel een unieke, onderscheidende patine krijgt. Zelf zijn we fan van de puurheid van dit manueel bewerkt materiaal. 

Door zijn tactiliteit en stevigheid zijn de EPIC stalen tafels perfect voor zowel residentiële- als project toepassingen. 

Meer informatie:
Victors Design Agency
info@victors.be
www.victors.be

Publicatiedatum: