Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Engelse behang- en verfspecialist Graham & Brown:

'Behang met planten en bloemen blijft onverminderd populair'

In het jaar dat de Engelse behang- en verfspecialist Graham & Brown haar 75e verjaardag viert, introduceert zij een nieuwe behangcollectie die van de muur spat. Enerzijds door het intense kleurgebruik, anderzijds door texturen in het behang.

Behang wordt steeds vaker ingezet om belijning van de ruimte of inrichting te accentueren. Denk aan een baan achter een bed of eettafel die doorloopt in het plafond. De trend waarbij ook het plafond wordt behangen, geeft iedere ruimte een intieme uitstraling. Behang nodigt uit tot creativiteit. In deze nieuwe collectie worden drukke dessins gecombineerd met effen behangen die opvallen door textuur en structuur. Juist deze combinatie van meerdere soorten behang op een wand geeft de ruimte een extra creatieve dimensie.



Alcazar

Het driedimensionaal ogende behang Alcazar Forest heeft een scala aan rijke groene tinten. Dit doolhofachtige ontwerp met unieke geometrische vormen geeft je interieur een onderscheidend karakter. Er is eveneens een donkerblauwe variant.



Aquarium
Behang met planten en bloemen blijft onverminderd populair. Nieuw bij Graham & Brown is een behang waarbij je je in een aquarium waant. Hier zwemmen opvallende tropische vissen tussen grote groene bladeren. Er is een donkere en een lichte variant.

Cirque
Dit dessin is de kleurknaller die je nodig hebt om je interieur te laten opvallen. Het Cirque Sunshine behang heeft een retro mosterdkleurige achtergrond, die bijna elke ruimte opfleurt. Scherpe geometrische vormen geven een 3D-effect aan dit ontwerp, waardoor het zowel uniek als fascinerend is. Cirque Nuit is de donkere variant en de vorstelijke tinten marineblauw en donker oranje zorgen voor een extra dimensie aan het interieur.



Glasshouse Flora
Een reeks weelderige bloemen in een rijke selectie aan tinten, waardoor elke kleur van de muur spat. Dit indrukwekkend ontwerp verandert het interieur in een bloemenparadijs. Dit behang is er in meerdere varianten/kleuren.

Tramonto
Dit minimalistische ontwerp bevat verschillende tinten die textuur aan de wand brengt. Het geometrische behang heeft een groot herhaalpatroon met in elkaar overlopende cirkels en de textuurillusies voegen diepte en dimensie toe aan elke kamer. Haze is het effen behang met textuureffect dat perfect past bij het Tramonto-behang. 

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.nl 

Publicatiedatum: