Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buitenlampen Catellani & Smith brengen magie te midden van het groen

De buitenlampen van Catellani & Smith werken 'magisch' te midden van het groen van tuinen, terrassen en balkons. Deze nieuwe collectie lampen versmelt naadloos met de natuur, doordrenkt het met licht en wordt er een integraal onderdeel van, waardoor magische sferen worden gecreëerd die grenzen aan een droomachtige dimensie.

Doet denken aan de bramen die in het wild groeien op struiken en in heggen, het kenmerkende kenmerk van de modellen in de More-collectie is het opzettelijk onregelmatige oppervlak van de glazen diffuser, verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen - transparant, amber en groen - en drie verschillende soorten. More kan worden opgehangen om pergola's of portieken te verlichten, of op het gras worden geplaatst, in de More 0 vloerversie; er is ook een staande versie, More F, verkrijgbaar met een verzinkte metalen steel die als een bloem uit vazen ​​of bloempotten lijkt te ontspruiten.

Meer informatie:
Catellani&Smith
www.catellanismith.com

Publicatiedatum: