Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

William Joosten (Masterlight) over gevolgen verwoestende brand:

"Als wij de draad niet heel snel hadden kunnen oppakken, hadden we geen bestaansrecht meer"

In de nacht van 4 op 5 februari 2019 werd een nachtmerrie waarheid. Een verwoestende brand legde het gehele pand van lampenproducent Masterlight in as. Eigenaar William Joosten: "Daar sta je dan, totaal in shock."

Het nieuwe pand van Masterlight, met rechts directeur William Joosten.

Enkele uren na de brand nam hij, samen met zijn personeel, toen al het besluit om door te gaan. "We wilden er samen wat van maken, ook al weet je op dat moment nog niet in welke rollercoaster je terecht bent gekomen. Op zo’n moment is het belangrijk dat je door partijen zoals de Rabobank aan de hand wordt genomen." En dat leidde ertoe dat, mede dankzij een goede verzekering, op dag twee na de brand de productie, deels, kon worden hervat. "Op het moment dat relaties geen spullen meer van ons krijgen, dan hebben we misschien een maand, misschien twee maanden respijt, maar daarna is je plek ingenomen door een ander. Als wij de draad niet heel snel hadden kunnen oppakken, dan hadden we geen bestaansrecht meer gehad en dan waren we weg geweest", zegt hij in een interview met Rabobank.nl.

Inmiddels is het nieuwe pand in Panningen geopend en kijkt William Joosten vooral naar de toekomst. "We bouwen hier samen aan dit bedrijf en daar ben ik trots op."

In onderstaande video een terugblik op de brand en hoe het bedrijf daarna is doorgegaan.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven