Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Vraag naar geluidsisolerende vloeren stijgt"

Estillon, leverancier van ondervloeren, ondertapijten en gereedschappen, introduceert een nieuwe ondervloeren collectie: Whisper.

"De vraag naar geluidsisolerende vloeren stijgt. En dan specifiek naar ondervloeren die voldoen aan de 10dB norm. Estillon introduceert twee nieuwe ondervloeren die aan deze 10dB norm voldoet: de Whisper ondervloeren."



"De Whisper ondervloeren zorgen voor een hoge contactgeluidreductie. Deze ondervloeren voldoen aan de strengste eisen voor de Nederlandse appartementenbouw en zijn gecertificeerd met het TÜV Rheinland keurmerk voor 10 dB ondervloeren."

Naast geluidsreductie biedt de Whisper nog meer voordelen. "De overlap en zelfklevende strip zorgen voor een eenvoudige installatie. Ter bescherming van de klik-verbinding hebben deze ondervloeren een zeer hoge drukweerstand.  Andere pluspunten zijn de geringe opbouwhoogte van slechts 1 mm en daarnaast is Whisper uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming."

"Om geluidsoverlast tegen te gaan is het plaatsen van een goede ondervloer belangrijk. In appartementen of gebouwen met verdiepingen zijn vaak afspraken gemaakt betreft acceptabele geluidsniveaus om geluidshinder tegen te gaan. Sterker nog, er zijn in Nederland zelfs een aantal normen vastgelegd in de wet betreft geluidsreductie van vloeren en ondervloeren: de 10dB norm.
10dB staat voor: decibel 10. Een geluiddempende ondervloer 10dB moet het geluid met 10 decibel verlagen."

Meer informatie:
Estillon
www.estillon.com 

Publicatiedatum: