Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iconische douchewand vernieuwt zijn look

De iconische douchewand van duka, gekenmerkt door elegante geometrieën, pure vormen en essentiële lijnen, vernieuwt zijn look. Deze is vanaf heden verkrijgbaar met een nieuwe matte afwerking, die doet denken aan de typische tint van roestvrij staal, waardoor een warme en eigentijdse uitstraling van de aluminium profielen ontstaat. De afwerking zorgt voor een aangenaam visueel contrast met de transparantie en schittering van het glas.

Het scala aan esthetische mogelijkheden voor pura R 5000 wordt zo nog groter, met twee soorten profiel, matte Inox-look en gepolijst chroom / zilver, die kunnen worden gecombineerd met verschillende versies van glas - transparant, satijn, Parsol grijs, met centraal gesatineerd scherm -druk op het glas en Nebula, de afwerking met een elegant schaduweffect dat een gevoel van frisheid overbrengt.

Eigentijds design, visuele lichtheid en verfijnde details, allemaal het resultaat van de beste productietechnologieën, maken van pura R 5000 niet alleen een douchewand die ontworpen is om lang mee te gaan, maar ook de ideale oplossing om zowel privébadkamers als projectruimtes te verfraaien, die bijzonder hoge eisen stellen. kwaliteitsnormen. De scharnieren bestaan ​​uit meer dan 50 componenten en zorgen ervoor dat de deur zowel naar binnen als naar buiten kan worden geopend, zonder beperking en in alle veiligheid. De scharnieren zijn ook verkrijgbaar in verschillende afwerkingen; de matte Inox-look pakt het satijneffect van het zogenaamde Soft-ontwerp op, waardoor het een nog verfijndere uitstraling krijgt.

De ergonomische handgreep is ontworpen voor een comfortabele en veilige grip, pura R 5000 is gemaakt van 8 mm gehard veiligheidsglas en biedt een scharnieropening van 180 graden. Alle modellen zijn uitgerust met een omhoog / omlaag-mechanisme, waardoor de deur tijdens gebruik enkele millimeters boven de grond uitkomt, waardoor de pakking niet verslijt.

Het Automatic Close-systeem daarentegen zorgt voor een perfecte mobiliteit van de deur en vergemakkelijkt het sluiten van de laatste centimeters, waardoor stoten en mogelijke beschadigingen worden vermeden. pura R 5000, dankzij de verschillende profiel-, glas- en maatvarianten, evenals de mogelijkheid om het aan te passen aan de ruimte waarin het is ondergebracht, is de 'passepartout'-douchewand om elke badkameromgeving te completeren.

www.duka.it 

Publicatiedatum: