Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam geeft vervolg aan webinar confectie

December vorig jaar heeft Headlam de webinar-Q&A ‘confectie in 2020’ georganiseerd, in nauwe samenwerking met Sjoerd van der Lelie, Commercieel directeur bij Gordijnenatelier van der Lelie. Hierbij werden met name basis onderwerpen behandeld als, "advies in type plooi", "berekening hoogte/ plooidiepte met het oog op de huidige en hogere woonkamers” en “invloed van dikte van de stof en de valling”. Daarnaast was er volop gelegenheid om vragen te stellen over alles m.b.t. confectie. Deze webinar is zeer goed ontvangen en daarom hebben wij hier een vervolg op gepland, laat Headlam weten.

Tijden zijn veranderd, zeker ook op gebied van confectie. Nieuwe textiel soorten, nieuwe confectiewijzen. Sjoerd van der Lelie gaat bij deze Webinar "Confectie 2.0" dieper op het onderwerp confectie in. De webinar voor de ervaren woninginrichter, maar zeer zeker ook interessant voor degene die de vorige webinar heeft gevolgd.

"Wij bieden hulp en al jullie vragen over confectie worden beantwoord tijdens de nieuwe webinar Q&A Confectie 2.0! Lees hieronder meer. Aanmelden kan tot en met 1 april!

Waar, Wanneer, Wat?
Waar?
Gewoon lekker vanuit je eigen stoel! Het is een Webinar die je vanuit huis of kantoor kunt volgen op je eigen laptop/ PC of tablet. 

Wanneer? 
Maandagochtend: 19 april starttijd 09:30 uur. 
Dinsdagavond: 20 april starttijd 19:00 uur. 

Wat?
Wat krijg je precies voor deze Webinar? Allereerst natuurlijk meer kennis van zaken en de mogelijkheid om de meest complexe vragen te stellen aan Sjoerd van der Lelie.
Per post sturen wij je het deelnemers pakket toe met daarin alles om voorbereid deel te kunnen nemen, inclusief een naslagwerk van deze leerzame Webinar.

Kosten?
Voor deelname aan deze Webinar vragen wij een vergoeding van €9,95. Naast veel kennis ontvang je ook het deelnemers pakket. Aanmelden kan tot en met 1 april via onderstaande button.

Aanmelden kan hier.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl

Publicatiedatum: