Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fysieke beurs vindt plaats van 24 tot 26 maart in Shanghai

Vooruitblik op Domotex asia/CHINAFLOOR 2021

De 23ste editie van Domotex asia/CHINAFLOOR 2021 zal van 24 tot 26 maart plaatsvinden in het New International Exhibition Center in Shanghai. Deze vakbeurs wordt gehouden op een oppervlakte van 128.000 m2, waar 1000 exposanten hun producten en diensten op het gebied van vloeren en vloerbedekkingen in de 11 tentoonstellingsruimtes zullen presenteren.

Flooring Without Borders bevindt zich in Hall N5D01. Hier kunnen internationale merken die bij deze editie niet aanwezig kunnen zijn vanwege de reisbeperkingen zich presenteren. Bij Global Flooring Connect, in Hall E6D01, kunnen internationale kopers deelnemen aan online B2B-meetings met exposanten.

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR is de eerste vakbeurs voor vloeren en vloerbedekkingen die in 2021 fysiek gehouden wordt. Het evenement is belangrijk als tentoonstellingsplatform en vanwege haar bijdrage aan het herstel van de sector na de pandemie. China reageerde snel op de uitbraak van de pandemie en haar dynamische binnenlandse markt heeft zich dan ook snel kunnen herstellen. Hieruit blijkt het onbegrensde potentieel van China en de Aziatische regio voor het herstel van de wereldeconomie.

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR  geldt als de meest toonaangevende vakbeurs voor vloeren en vloerbedekkingen in de Aziatisch-Pacifische regio. Zij volgt de laatste trends binnen de sector op de voet en stemt haar programma hierop af. Om in de behoefte van zowel lokale als internationale exposanten en bezoekers te kunnen voorzien, zal de vakbeurs voor het tweede jaar op rij worden gehouden in de vorm van een hybride-evenement. De fysieke vakbeurs vindt plaats op de vertrouwde manier en het digitale platform Global Flooring Connect zorgt ervoor dat de huidige reisbeperkingen geen belemmering vormen voor deelname aan deze vakbeurs.

Er wordt nadruk gelegd op de ontwikkeling van nieuwe doelgroepen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeftes van exposanten. Om dit te doen, heeft de vakbeurs voor deze editie haar techniek, design en uitvoering uitgebreid aangepast om haar exposanten diverse kanalen te kunnen bieden. Binnen dit concept zal deze 23ste editie worden aangevuld met een reeks online en fysieke evenementen, waarvan sommige vertrouwd en andere nieuw zijn.

Mystery Box VR+ Interior Design Gallery
Vijf aankomende ontwerpers kiezen materialen voor een interieurontwerp uit de Mystery Box, die de vloerenfabrikanten hebben aangeleverd. De ontwerpers integreren deze producten in omgevingen zoals een hotel, woonhuis, woningbouwproject, winkel- en kantoorruimte. De ruimtes worden in hybride vorm via een VR gepresenteerd in de Mystery Box VR+ Interior Design Gallery, waar bezoekers via een VR-bril zich onder kunnen dompelen in een virtuele designomgeving en er doorheen kunnen lopen om de interieurontwerpen van de ontwerpers te ervaren.

Global Flooring Festival
Global Flooring Connect presenteert van 24 tot 26 maart  2021 de derde editie van het Global Flooring Festival in samenwerking met DOMOTEX asia/CHINAFLOOR. De online ‘matchmaking’ zone voor kopers is uitgebreid tot 225 m2 en er zullen meer dan 300 on- en offline matchmaking-sessies worden gehouden tijdens de vakbeurs.

Meer dan 2.000 toonaangevende kopers uit Europa, Noord-Amerika en de Aziatisch-Pacifische regio hebben zich aangemeld en hun aankoopverzoeken ingediend. Er zullen meer dan 20 online evenementen worden georganiseerd, waaronder een toer langs stands, productwebinars en webcasts, om de beleving van overzeese exposanten en bezoekers die niet fysiek aanwezig kunnen zijn zo optimaal mogelijk te maken.

Zesde editie World Flooring & 24ste China Flooring Industry Summit Forum
Tijdens deze conferentie, die als thema heeft ‘Cultivating New Industry and Empowering New Growth’, buigt de top van de vloer- en wandbekledingsector zich over markttrends, nieuwe sectoren, nieuwe bedrijfsmodellen en worden nieuwe ideeën, groeimogelijkheden en innovatieve en geïntegreerde maatwerkoplossingen verkent om de dienstverlening van de sectoren te transformeren.

Top Hospital Environment Upgrading and Rebuilding & Hospital Architectural Art and Lighting Forum
Tijdens dit forum wordt uitvoering ingegaan op de bijzonderheden bij de inrichting van ziekenhuizen, waarbij alle aspecten aan bod komen, zoals het ontwerp, systemen, innovaties, nieuwe praktijken en de verbeteringen op het gebied van de architectuur van ziekenhuizen. Deelnemers worden uitgedaagd om mee te denken over het scheppen van een veilige, aangename en persoonlijke ziekenhuisomgeving, waarbij de hoogwaardige ontwikkelingen binnen de sector worden benut.

www.domotexasiachinafloor.com

Publicatiedatum: