Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Modulaire vloeren van Studio Moods slepen award in de wacht

Studio Moods heeft een Red Dot Design Award binnengesleept: Product Design winnaar. Deze internationaal gerespecteerde instantie taxeert de beste productlanceringen van het jaar en erkent degenen die uitblinken in design en innovatie.


Links de Vortex patroonmogelijkheid met rechts de Diamond.

Speel het op jouw manier met modulaire vloeren van Studio Moods
Studio Moods laat je echt op jouw manier spelen door vormen, patronen en kleuren te combineren om een ​​volledig exclusieve en unieke vloer te creëren, volledig gepersonaliseerd voor elk project. Ga voor absolute vrijheid en kies voor decreatie op maat: puzzel negen vormen in verschillende patronen en combineer ze met alle 160 ontwerpen van onze Moduleo 55 en Moduleo 55 Impressive-collecties. Of ga voor deQuickShip programma en kies een van de meer dan 100 voor gedefinieerde patroonontwerpen.

Alles begint met een idee. Studio Moods zal de creativiteit zeker aanwakkeren met prachtige patroon- en vulmogelijkheden. Wicker, Chevron, Triangle, Vortex, Mesh, (Big) Hexagon, Arrow, (Big) Diamond, Pepper en Herringbone zijn de twaalf patronen die men kan combineren tot een eigen gepersonaliseerde modulaire vloerontwerp.

QuickShip: de snelste modulaire vloeroplossing
''Om het leven gemakkelijker te maken, hebben we meer dan honderd eigentijdse patroonontwerpen gemaakt die uit voorraad leverbaar zijn, zonder minimale bestelhoeveelheid.''

QuickShip is:
-meer dan 100 patroonontwerpen: kies gewoon wat je leuk vindt
-uit voorraad leverbaar: levering in slechts 10 werkdagen
-geen minimum bestelhoeveelheid

Absolute vrijheid voor op maat gemaakte creatie met een modulaire vloeroplossing
In slechts drie stappen ga je uit je dak met Studio Moods en creëer je een unieke modulaire vloer voor jouw project. Kies een of meerdere vormen, ontwerp je eigen unieke patroon en vul de kleuren in. Bij Studio Moods heeft uw creativiteit de leiding.

-doorlooptijd van vier tot zes weken
-beschikbaar vanaf 75 m² per referentie

Combineer de modulaire vloeren van Studio Moods met andere IVC Commercial-vloeroplossingen
Met de Studio Moods collectie brengen we iets extra's in uw project. Stelt u zich eens voor wat er zou kunnen gebeuren als u Studio Moods combineert met LVT, vinylplaten en tapijttegels.

Meer informatie:
Studio Moods - Moduleo
www.ivc-commercial.com

Publicatiedatum: