Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ring van kostbaar albast verspreidt waterval aan licht

Avalon kroonluchter: decoratief minimalisme

Avalon, uit de nieuwste collectie van CTO Lighting, is decoratief minimalisme op zijn best, waarvoor het legendarische eiland dat de wereld al eeuwenlang betovert met haar mythische verhalen van licht en schaduwen de inspiratiebron vormde.

De Avalon-collectie herinnert aan de legende met haar betoverende en fascinerende licht. De Avalon-kroonluchters weerspiegelen dit mythische eiland. De ring van kostbaar albast, gevat in messing of brons, verspreidt een ‘waterval’ aan licht en creëert zo een prachtig lichtspel.

De collectie opvallende kroonluchters wordt gekenmerkt door een ring van albasten kolommen, die lijken te zweven en zo de mythische illusie van de plaats waar zij naar vernoemd zijn, oproepen. Iedere kolom is verlicht, waardoor de unieke aderpatronen in elk stuk albast extra goed tot hun recht komen. De koperen ring waarin het albast is gevat, creëert een krachtig contrast, waardoor de transparantie van het steen fraai wordt benadrukt.

De Avalon-kroonluchters kunnen individueel worden gebruikt als elegant middelpunt, of in combinatie, waarbij de verschillende, beschikbare formaten kunnen worden benut om een opvallend effect te creëren. De verschillende afmetingen en uitvoeringen binnen deze collectie maken de lampen geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. De kroonluchters zijn voorzien van  dimbaar, geïntegreerde LED-lapoen, die garant staan voor een stijlvolle sfeer en goede lichtspreiding.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven