Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor lanceert collectie van 100% wol

Tapijtfabrikant Interfloor uit Zwartsluis presenteert zijn nieuwe collectie Carre Wool. De vloerbedekking is gemaakt van 100% scheerwol en heeft een natuurlijke uitstraling met een weeflook.



Carre Wool is van tapijtrug tot poolgaren natuurlijk en geproduceerd zonder gebruik te maken van toegevoegde kleurstoffen. Hierdoor komen pluspunten van puur wol extra goed aan bod voor de eindgebruiker.

Het rechtlijnig carre geweven karakter van deze krachtige wollen lussenpool creƫert een stijlvol hedendaagse look. Hiermee is deze authentieke wollen vloer zowel geschikt voor een klassiek als voor een modern en/of minimalistisch interieur.



Wollen tapijt beschikt over uitstekende geluidsabsorptie en warmte-isolerende eigenschappen. Wol ademt als de beste, is zelfreinigend, bacterie werend en zuivert lucht van schadelijke dampen en gassen (verlaagt o.a. het CO2-gehalte in de lucht). Daarnaast heeft scheerwol een vochtregulerende werking waardoor schimmels worden voorkomen. Door deze fameuze kenmerken draagt Carre Wool bij aan een veilig en gezond woon- en werkklimaat.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: