Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meubelfabrikant heeft snelle levertijd door eigen fabriek in Oss

Verfrissing meubellijn Meubitrend slaat aan

De transitie die Meubitrend ondergaat, werpt duidelijk zijn vruchten af. De verfrissing op het gebied van productie, positionering en promotie, waarmee een ander type organisatie en benadering van de markt wordt gerealiseerd, trekt de nodige aandacht van (potentiele) klanten. In hoog tempo worden nieuwe modellen op de markt gebracht die een brede doelgroep aanspreken. "De markt vraagt er ook om", vertellen Hobie van Veghel en Julia Birel van Meubitrend in een interview met Wonen360. Tel daarbij op het feit dat het Osse productiebedrijf binnen vier weken bestelde meubelen kan leveren en succes lijkt gegarandeerd.

Accountmanager Angelique van Orsouw poseert op een van de banken (Naomi) die Meubitrend in het assortiment heeft.
  
Een half jaar geleden, tijdens een fabrieksshow konden retailers, projectinrichters en ander interieurprofessionals voor het eerst een kijkje nemen in de nieuwe showroomvleugel van de Osse onderneming. De Open Dagen werden ingedeeld in tijdsblokken, hier waren de bezoekers erg tevreden over. Meubitrend heeft alles in eigen beheer: van fabricage tot verkoop van banken, hockers, fauteuils, tafels, kasten en stoelen. Alles gebeurt in de moderne fabriek met aangrenzende kantoren en de 1000 m2 grote showroom. Daar zijn de vier merken te bewonderen die hier geproduceerd worden: Luqz, Noowa en Zizeau.

Zoals eerder gemeld hebben de vier labels elk een onderscheidende sfeer en verhaal. Meubelen met een klassiek sfeertje en actieve zit worden geproduceerd onder de naam Luqz. Het tweede merk Noowa brengt een landelijk sfeertje tot uiting. Zizeau is het derde merk, dat staat voor gezellig en modern.

Showroomafspraken
De huisshow die in september jl. plaatsvond, was naar grote tevredenheid verlopen. Voor de directie reden om voortaan op elke maandag voor klanten de deuren te openen en showroomafspraken te bundelen, voorzien van rondleidingen en een hapje en drankje. De toonzaal is daarnaast op uitnodiging van de dealer ook voor consumenten toegankelijk. Afspraken kunnen gemakkelijk worden ingepland via de vernieuwde Meubitrend website. Het blijkt een schot in de roos, vertelt Julia enthousiast. "Op maandag loopt het hier, voor zover dat kan met de maatregelen, storm. Het is dan een komen en gaan van klanten die met consumenten een kijkje komen nemen. Ook de rest van de week zitten de tijdsvakken helemaal vol. Sommige retailers zijn inmiddels kind aan huis. Die zeggen bij binnenkomst al 'ik weet waar de koffie staat' en gaan vervolgens hun eigen gang. Voor veel woonwinkeliers, die in hun eigen zaak maar ruimte hebben voor een paar banken, is het hier goed toeven. Vrijwel alle modellen staan te pronken. Doordat we een ruime showroom hebben, kunnen we klanten veilig op afstand en in verschillende tijdsvakken ontvangen."

De modulaire bank Naomi (van het label Zizeau) is nieuw op de markt.

Nieuwigheden
Meubitrend heeft verschillende modellen gelanceerd die sinds kort in de showroom te bewonderen zijn. Een daarvan is Naomi (Zizeau). "Het is een modulaire bank (met mooie houten poten) waarmee wel 1000 combinaties mogelijk zijn. Als je de woonkamer af en toe wilt aanpassen, dan is Naomi zeker aan te raden. Daarnaast is het heerlijk relaxen op deze flexbank, waar je ook vrij gemakkelijk hockers en t-tables tussen kunt zetten."

De nieuwe Zizeau eetkamerstoel Cenare (met houten onderstel - zie foto), die sinds een half jaar op de markt is, wordt goed ontvangen. Julia: "Hij verkoopt supergoed. Je kunt hiervoor gebruik maken van vele mooie stoffencombinaties."

Tafel Finato wordt door eigen vakmensen van Meubitrend handmatig gebrand, wat een unieke afwerking geeft. 

Ook nieuw is Finato, een moderne, verfijnde eettafel met smalle poten van staal. Het blad ziet er door de afwerking dun uit, maar is toch echt van degelijk, massief eikenhout gemaakt. Verder is de tafel door onze eigen vakmensen handmatig gebrand, wat een unieke afwerking geeft. Volgens haar komt er nog veel meer nieuws aan. "Als team sparren we veel, zijn we constant op zoek naar nieuwigheden. Jamé heeft onlangs ook weer twee nieuwe modellen gelanceerd", kondigt ze alvast aan.

Levertijden
Een groot plusplunt voor Meubitrend zijn de levertijden. "De hele collectie heeft een levertijd van vier weken. Dat komt doordat we alles in eigen beheer hebben. Daardoor liggen we voor op producenten die afhankelijk zijn van derden. Onze afnemers zijn hier heel blij mee, want het werkt allemaal door: veel tevreden telefoontjes en positieve klanten", benadrukt Hobie.

Meer informatie:
Meubitrend
Grevelingenmeer 9
5347 JP Oss
Tel. 0412 696 969 
info@meubitrend.com  
www.meubitrend.com  

www.zizeau.nl 
www.noowa.nl 
www.luqz.nl