Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuw merk lanceert lampencollectie

Overture Studios, een nieuw verlichtingsmerk dat werd opgericht door een Zweedse kunstenaar en een creatief bureau in New York, introduceert Dawn, haar eerste officiële collectie voor 2020.

Matt Holleman, directeur design bij Ovature, is een autodidact kunstenaar en beeldhouwer, die het team versterkt met een hoge mate van sculpturaal design. Hiervoor was Holleman medeoprichter van een gerenommeerde designstudio in Londen, waar zijn passie voor de productie van verzamelbare kunstobjecten groeide. Holleman werkte mee aan prestigieuze projecten wereldwijd, zoals het paleis van de Sjeik van Dubai, de ranch van Elton John in Atlanta, de Freedom Towers in New York en exclusieve appartementen aan
Park Square in Londen.

De Dawn-collectie bestaat uit zeven stukken die geïnspireerd zijn op de complexiteit en fragiliteit van de natuur. Onder de ontwerpen bevinden zich Rone, een tafellamp, en de grote kroonluchter Laur.

Deze organische vormen een contrast met de materialen die voor deze collectie werd gebruikt, namelijk rijke metalen. Messing, brons en zilver met speciale afwerkingen die ieder stuk op zijn best uit laten komen. Ovature Studios investeert in klantenservice door transparante prijzen en gratis advies te geven. De Dawn-collectie is robuust en de maatwerkmogelijkheden zijn uiterst gedetailleerd zodat ontwerpers Ovature naadloos kunnen integreren.

Ieder stuk uit de Dawn-collectie wordt met de hand in Zweden vervaardigd. Dit garandeert dat de stukken tot in de kleinste details perfect zijn uitgevoerd. Ovature Studios biedt unieke verzamelobjecten die worden vervaardigd van premium materialen.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven