Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelfabriek De Valk start snellevering binnen acht dagen

"Als fabrikant zien we de vraag naar producten met een korte levertijd fors groeien. Een uitdaging voor Meubelfabriek De Valk die we afgelopen jaar zijn aangegaan", laat Maurice van Dijke van Meubelfabriek De Valk weten. "We hebben een snelleverprogramma samengesteld met een aantal standaard modellen die binnen drie tot acht werkdagen geleverd worden."



"We hebben gekozen voor een selectie van goedlopende, breed inzetbare én betaalbare producten. Eventuele andere combinaties binnen dit programma zijn in overleg ook mogelijk."

Meubelfabriek de Valk
"Opgericht in 1950 door twee Friese broers vanuit een schuurtje…", laat marketingmanager Cindy Klaver weten. "Het is allemaal begonnen met het maken van schaatsen, hierna zijn pas de meubels met stalen frame gekomen. We hebben dus van schaatsen stoelen gemaakt", wordt er gegrapt. "Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in meubelen met een stalen frame. Een bedrijf dat haar roots in ere houdt met een gevoel voor Nederlands ambacht en puur vakmanschap."

Meer informatie:
Meubelfabriek De Valk
Koperslagersstraat 22
8601 WL Sneek
+31 (0) 515 – 412 730
verkoop@devalkbv.com    
www.devalkbv.com