Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit maakt data Innovation Days bekend

Vanuit House of Geberit presenteert de marktleider van sanitairproducten op 7 t/m 9 april 2021 haar innovaties voor 2021 en andere relevante onderwerpen voor partners. Ondanks de huidige situatie, waarbij het evenement online moet plaatsvinden, is er een echte beursstand gebouwd, voorzien van de nieuwste producten. Op deze manier kunnen de innovaties zo realistisch en praktijkgericht mogelijk worden gepresenteerd. Op een oppervlak van meer dan 300 vierkante meter introduceert Geberit de verschillende nieuwe producten van 2021 en verstrekt uitgebreide informatie over design, functionaliteit en technologie. Alle zakelijke partners van Geberit kunnen zich registreren voor het evenement via www.innovation-days.geberit.nl.



“In het kader van de Innovation Days nodigt Geberit loodgieters, sanitairmonteurs, architecten, interieurontwerpers, adviseurs, aannemers, projectontwikkelaars, retailers, groothandelaren en alle overige geïntereseerde zakelijke relaties uit om deel te nemen aan een zeer bijzondere ervaring”, vertelt Martin Baumüller, Hoofd Marketing en directielid van de Geberit Groep. “Het evenement is te volgen via live streaming vanuit een fysieke stand. Dankzij de mogelijkheid live te chatten tijdens dit digitale evenement kan er ook tussen Geberit deskundigen en klanten persoonlijk gecommuniceerd worden.”

Breed scala aan onderwerpen
Het driedaagse evenement – de Geberit Innovation Days – biedt informatie, kennis en interessante discussies op het gebied van zeven vrij te kiezen onderwerpen. De presentatie van elk afzonderlijk onderwerp duurt ca. 20 tot 25 minuten, waardoor deelnemers deze gesprekken makkelijk kunnen inplannen in hun persoonlijke agenda. De presentaties worden online gestreamd, rechtstreeks vanuit ‘House of Geberit’. De modules bieden in compacte vorm productinformatie en praktische kennis met een gespreksleider en korte video’s en animaties.

Individuele planning
De bezoeker kan de agenda zelf online plannen, afhankelijk van de onderwerpen die voor hem of haar interessant zijn. Een overzicht van de onderwerpen en de tijden van alle modules is te vinden op www.innovation-days.geberit.nl. De gewenste modules zijn eenvoudig te selecteren en aan je persoonlijke agenda toe te voegen door er op te klikken. Ter herinnering aan de geboekte data en tijden wordt een e-mail gestuurd. Op elk gewenst moment, ook achteraf, kunnen er wijzigingen aangebracht worden in de gemaakte selectie.

Onderwerpen
De volgende onderwerpen kunnen worden bijgewoond vanuit ‘House of Geberit’.

Welkom en nieuws: Een compact overzicht van alles wat Geberit in 2021 op de markt brengt.
Waterstroom: Nieuwe Geberit producten op het gebied van leidingsystemen en inbouwreservoirs.
Designvrijheid: Designinnovaties van Geberit die in de badkamer een ongekende vrijheid bieden voor een individueel ontwerp.
Oplossingen op maat: Hoe persoonlijk comfort in de badkamer kan worden verbeterd en hoe er voor extra hygiëne en ruimte gezorgd kan worden.
Heerlijk fris, AquaClean: De douchewc’s van Geberit zorgen in elke badkamer voor een fris gevoel – welke douchewc is de juiste keuze voor welke badkamer.
Tijd voor touch-free: Bewegingsgevoelige oplossingen van Geberit zorgen voor extra hygiëne in sanitaire voorzieningen.
Digitale diensten: Hoe Geberit zijn partners ondersteunt bij planning, verkoop en installatie met behulp van apps en digitale hulpmiddelen.

Meer informatie:
Geberit
www.innovation-days.geberit.nl 

Publicatiedatum: