Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ETHIMO presenteert loungecollectie Allaperto

Allaperto, de loungecollectie die voortgekomen is uit de samenwerking tussen Ethimo, Mattteo Thun en Antonio Rodriguez, is uitgegroeid tot een icoon en nu ook in twee nieuwe uitvoeringen verkrijgbaar: Veranda en Nautic, waarbij teak, natuurlijk rotan en touw werden gecombineerd.

De loungestoel uit de Allaperto Veranda collectie is uitgevoerd in rotan en een voorbeeld van de opkomende trend waarbij er voor natuurlijk materialen met een vintage uitstraling wordt gekozen.

Het natuurlijke rotan vlechtwerk leent zich perfect voor overgangsruimtes tussen binnen en buiten, zoals terrasoverkappingen en veranda’s. Ruimtes die vandaag de dag een verlengstuk van ons interieur zijn geworden.

De speciale textuur van natuurlijke rotan en het verfijnde vlechtwerk van de Allaperto-loungestoel creëren samen een charmant ‘exotisch’ effect in (semi-) open ruimtes.

Voor Allaperto Nautic, de andere nieuwe look die werd gecreëerd in samenwerking met Matteo Thun en Antonio Rodriguez, werden teakhout en polypropyleen touw, een 100% recyclebaar, weerbestendig materiaal,  gecombineerd.

Nautic is geinspeerd op de maritieme wereld en uitgevoerd in kostbaar teak en ambachtelijk vlechtwerk, dat aan de stoelen en banken een uitgesproeken karakter geeft die de ranke lijnen ervan nog beter uit laat komen. Het kenmerkende vlechtwerk van Veranda en Nautic wordt met de hand vervaardigd.

In 2021 wordt de Allaperto-collectie uitgebreid met een belangrijke nieuwe toevoeging: een hangfauteuil: een symbool van het buitenleven, licht en volledig in harmonie met de natuur.

De nieuwe hangfauteuil, die  ook verkrijgbaar is in een schommelversie met  standaard, kan naar wens worden uitgevoerd in rotan (Veranda), touw (Nautic) of Etwick-vezel (Mountain), gecombineerd met het kenmerkende teakhouten frame van de gehele Allaperto-collectie. Met deze hangstoel in royale afmetingen zet het merk een nieuwe standaard voor zorgeloos ‘rondhangen’ in de buitenlucht met maximaal comfort.

Allaperto geeft blijk van haar identiteit met deze verrassende en dynamische collecti, die is afgestemd op de laatste trends en een scala aan mogelijkheden biedt om maximaal van buitenruimtes te genieten.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com

Publicatiedatum: