Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Dit is waarom nieuwbouwhuizen alleen nog met LED afgeleverd worden

In deze tijd staat de wereld in teken van duurzaamheid, het klimaat en uitstoot verminderen. Alle nieuwbouwhuizen die nu gebouwd worden, moeten zo duurzaam mogelijk zijn. Dit is een van de redenen waarom er voor energiezuinige materialen gekozen wordt die lang meegaan, zoals ledverlichting. Deze soort verlichting heeft nog veel meer voordelen, welke we graag met je delen.

Duurzaamheid
Als je eenmaal een huis voorzien hebt van ledverlichting heb je er jarenlang geen omkijken meer naar. Ze gaan namelijk wel 20.000 uur of zelfs langer mee. Dat kan dus oplopen tot meer dan tien jaar. In de tussentijd had je al veel meer gloeilampen verbruikt, wat ontzettend veel afval scheelt.


FOTO PEXELS

Energiezuini
Ledlampen zijn een van de meest energiezuinige vormen van verlichting die er bestaat. Ze gebruiken bijna alle energie voor het geven van licht, in plaats van warmte zoals bij gloeilampen. Op deze manier zijn ze ontzettend energiezuinig, wat niet alleen goed is voor jouw energierekening, maar ook voor het milieu.

In elke kleur in te stellen
Vroeger was ledverlichting kil en koel qua kleur, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Je kunt deze type lampen namelijk in alle kleuren van de regenboog vinden. Je kunt alle soorten led kopen bij elke bouwmarkt. Moet je je concentreren op kantoor, dan is wat koeler en feller licht wel wenselijk. Wil je lekker genieten van een warm bad in romantisch sfeerlicht? Ook dat kan met LED-licht wat ingesteld kan worden op warme tonen. Daarnaast kun je zelfs rode, groene of blauwe verlichting instellen bij sommige ledlampen. Het is maar net waar je zin in hebt.

Geschikt voor elke ruimte
Ledlampen zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor ze in elke ruimte gebruikt kunnen worden. Dit betekent dat je ook waterdichte ledlampen hebt die geschikt zijn voor in het plafond in de badkamer, maar ook tussen de kiezels in de tuin. Zo zijn er ontelbare manieren om deze soort verlichting in te zetten. Doordat er ook dimbare varianten beschikbaar zijn, kun je ze tevens in de slaapkamer of woonkamer gebruiken.

Wanneer je een wat ouder huis hebt en je nog veel gebruik maakt van gloeilampen, kun je het beste zo snel mogelijk overstappen op ledverlichting. Het enige nadeel is dat een ledlamp een wat hogere prijs heeft dan een gloeilamp, maar door de duurzaamheid van het product haal je deze investering er binnen no-time weer uit.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven