Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

50 jaar REY-Chair, een legendarisch icoon

Het is vijftig jaar geleden dat Bruno Rey de REY-Chair ontwierp. Het is dit jaar dus een jubileumjaar. Bruno Rey, geboren in 1935 in Brugg, Zwitserland, opende in 1968 zijn eigen atelier. Vanaf dat moment ontstonden de eerste ontwerpen voor een nieuw soort houten stoel, die in 1971 bij Dietiker in serieproductie ging en de meest succesvolle Zwitserse stoel aller tijden werd. De REY-Chair was de eerste gepatenteerde stoel met een unieke schroefloze hout-op-metaal verbinding. 



De stoel is internationaal geroemd, tot op heden zijn er ruim meer dan een miljoen verkocht, en nog altijd vindt dit gewaardeerde model een toepassing in tal van projecten en woningen. Een krukje, twee barkrukken en een REY-Junior kinderstoeltje zijn eveneens leverbaar. Naast een aantal standaard kleuren, vier her ingevoerde vintage kleuren en tien uit de Les Couleurs®Le Corbusier collectie, is nagenoeg elke andere kleur tegen een geringe meerprijs leverbaar. De REY-Chair wordt in de Benelux en Scandinavië voor het Zwitserse merk Dietiker op de markt gebracht door Bero Agencies.

Meer informatie:
BERO Agencies
Postbus 67
8330 AB Steenwijk
b.luten@bero-agencies.com 
www.bero-agencies.com 

Publicatiedatum: