Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denardi breidt kleurenpallet Falcon uit

Fornuizenspecialist van Nederland, Denardi introduceert drie nieuwe Falcon kleuren uit The Earth Collection. Om ervoor te zorgen dat we de nieuwste trends een stap voor blijven en tegelijkertijd een duurzame uitstraling te bieden, introduceert Denardi zijn nieuwe Falcon kleurenpalet uit The Earth-collectie. De nieuwe kleuren zullen beschikbaar zijn voor 12 modellen.



"Geïnspireerd door de natuurlijke wereld, helpen de drie nieuwe kleuren om buiten naar binnen te halen en zijn ze ideaal voor een open keuken, voor zowel klassieke als moderne omgevingen. De drie nieuwe kleuren - steenblauw, mineraalgroen en houtskoolzwart - zien er in combinatie met geverfde houten kasten of hoogglans greeploze keukendesigns goed uit en zullen een impact hebben op het keukendecor."

De drie nieuwe kleuren bestaan uit:
Minaral Green: Terug naar de natuur is een trend die hoog op ieders agenda staat, greens blijven groot nieuws door het hele huis. De nieuwe mineraal groene kleur van Falcon heeft tot doel een oase van rust in de keukenomgeving te brengen.

Stone Blue: Blauw voegt een fris en statement-gevoel toe aan iedereen ruimte. Van een bewolkte lucht tot beukende golven tot steenblauw, in combinatie met natuurlijke elementen zoals hout en gewassen metalen, ontstaat een moderne, industriële look.

Charcoal Black: Met het creëren van een gewaagde verfijnde look, zal de nieuwe matte Charcoal Black complementeren met strakke donkere units of het voegt er een eigen dramatisch verklaring aan toe tegen contrasterende eenheden van de keukenelementen.



"Fornuizen maken een statement in een keukenopstelling. Of het nu subtiel en verfijnd is of een meer opvallende tint, een kleurrijk Falcon fornuis combineert professionele kookfuncties met een trendy geëmailleerde afwerking. Met 75 modellen, vier afmetingen en 12 kleuren, past er in elke keukenopstelling of -combinatie wel een Falcon fornuis. We zijn erg blij met deze mooie kleuren aanvulling en de kleuren zullen binnenkort ook te bewonderen zijn in ons Inspiratie Centrum in Barendrecht. Deze is weer geopend en op afspraak te bezoeken."

Meer informatie:
Denardi
www.denardi.nl 

Publicatiedatum: