Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Table du Sud breidt haar assortiment uit:

"Klanten kunnen bij ons meer dan alleen houten tafels kopen"

De specialiteit van het Brabantse meubelmerk Table du Sud is en blijft het maken van eikenhouten tafels met een metalen onderstel. "Dat betekent niet dat je voor andere meubels van andere materialen niet bij ons terecht kan, of het nou in Heeze, Nieuwkoop of Deventer is. Het assortiment bevatte al meubels van notenhout, Fenix, beton en marmer, maar wordt nu nog eens uitgebreid met keramiek. Daarnaast spot je vanaf deze week naast reguliere eettafels ook low dining eettafels in de showrooms van Table du Sud—om nóg relaxter te kunnen dineren", meldt een woordvoerder van het bedrijf.



Keramiek 

Het meubellandschap ontwikkelt zich continu, waar de collectie van Table du Sud zeker niet op achter blijft. "Vorig jaar lanceerden we onze collectie marmeren tafels, die vanaf de start meteen geweldig ontvangen werd—het marmer dat we verkopen is nou eenmaal ook prachtig. Het lastige aan marmer is echter dat het minder onderhoudsvriendelijk is. Hier willen we de consument in tegemoet komen."

"Als leverancier van onze keramische bladen kozen we voor het Italiaanse bedrijf Marazzi. Het bedrijf bestaat al sinds 1935 en is een echte specialist op het gebied van keramiek. Bovendien heeft het bedrijf net als wij naast design ook duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan."

Ontdek hier de keramische tafels van Table du Sud.  



Low dining eettafels 
"Gezellig tafelen heeft in Nederland altijd al hoge prioriteit gehad. Vanwege de huidige omstandigheden rondom covid-19 misschien wel des te meer. Het thuis ook gezellig maken, dát is echt belangrijk geworden. Take away is het nieuwe uiteten en we hebben onszelf het afgelopen jaar ontwikkeld tot ware masterchefs. Om ook thuis de hele avond comfortabel aan tafel te kunnen genieten is een fijne stoel ontzettend belangrijk. Bij Table du Sud vind je naast eettafels en andere meubels al ruime tijd ook de fijnste zitmeubels. Deze collectie wordt nu nog eens verder uitgebreid met low dining stoelen. Nét wat lager en even comfortabel. Bij deze lagere stoelen hoort  een lagere tafel. Op onze website hebben we een standaardmaat van 68 cm toegevoegd, die ideaal is voor low dining eettafels."

Ontdek hier de low dining eettafels van Table du Sud.  

Meer informatie:
Table du Sud
www.tabledusud.nl   

Publicatiedatum: