Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beddinghouse introduceert duurzame lijn bedtextiel

Beddinghouse lanceert dit voorjaar een nieuwe duurzame lijn bedtextiel: Beddinghouse Care. Deze collectie combineert duurzaamheid met een perfecte slaapbeleving.  De dekbedovertrekken in trendy unitinten zijn vervaardigd van bamboe en Lyocell, gemixt met katoensatijn, gerecycled katoen en biologisch katoen.



Zijdezacht bamboe en Lyocell

Bamboe en Lyocell zijn beide duurzamer dan katoen. Zo wordt bij de productie hiervan geen of minder gebruik gemaakt van pesticides en water. Bamboe verbetert tevens de bodemvruchtbaarheid en CO2 opname. Beide kwaliteiten zijn zijdezacht en voelen soepel aan en hebben een hoge vochtabsorptie. Hierdoor voelen ze koel in de zomer en warm in de winter. Bamboe is tevens antibacterieel. Deze overtrekken zijn afgewerkt met een luxe cordpiping  rond de slopen.

Verantwoord biologisch katoen
Bij de productie van biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest en pesticiden. Het biologisch katoen is ook GOTS gecertificeerd. Dit garandeert dat de productie op een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke manier plaats vindt. Biologisch katoen is ademend en vochtabsorberend, is zacht en blijft lang mooi. De dessins zijn afgewerkt met een stoere jeansstich en zijn beschikbaar in meer dan tien kleuren.



Duurzame verpakking
Voor de verpakking is gekozen voor een doos gemaakt uit duurzaam FSC karton. Dit ondersteunt het totale concept van de Beddinghouse Care collectie.

Meer informatie:
Beddinghouse
www.beddinghouse.com 

Publicatiedatum: