Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie La Aurelia niet beperkt door model, afmeting of kleurenschema

"Er is weer hard gewerkt aan een aantal beauty's op hoog niveau", vertelt designer Aurelia Ebbe van wandbekledingsmerk La Aurelia. "Een goed walldesign heeft veel tijd, liefde en aandacht nodig. Ik ben erg tevreden, ze mogen er zijn en ik weet zeker dat ze heel goed ontvangen gaan worden."



Het eerste nieuwe ontwerp genaamd Desire is een fantasierijk en dramatisch bloemendecor. "Stel je voor, terwijl je door de tuin wandelt in afwachting van de lente en de zomer, en er beginnen allerlei nieuwe zintuigen open te breken. Geluiden en herinneringen wekken het verlangen van het hart om kleuren en geuren te ontmoeten. Met dit in gedachten is dit ontwerp uit de Secret Garden Collectie geboren."

De nieuwe releases kunnen worden ingezet voor elk project en zijn niet beperkt door model, afmeting, kleurenschema of patroonherhaling. Met de maatwerkservice die de studio aanbiedt kan dit ontwerp geheel naar smaak en maat worden aangepast. Verkrijgbaar als wallcoverings op diverse kwalitatieve, duurzame materialen. 

Met regelmaat zullen nieuwe designs worden gepresenteerd. Bezoek voor een sneak peek de nieuwe website of instagrampagina.

Het totale aanbod is te bekijken in de Brand Boutique van La Aurelia Design in het ETC Design Center in Culemborg. (Elke maandag Trade Day voor de vakbranche, op afspraak) Op overige dagen is de Showroom van La Aurelia in Almere op afspraak te bezoeken. Stap in de wereld vol kleuren, hoge kwaliteit en bijzondere voorstellingen van deze Nederlandse Master of Interior.

Meer informatie:
La Aurelia
www.la-aurelia.com

Publicatiedatum: