Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Omzetspurt noopt im- en exportonderneming in kunstbloemen en -planten tot nieuwbouw

Emerald Eternal Green, een import- en exportonderneming in kunstbloemen en -planten, gaat nieuwbouwen. Dat zegt directeur Hans van de Kerkhof (59) in een interview met De Ondernemer. Volgens de oprichter en eigenaar heeft zijn bedrijf de wind vol in de zeilen. "Vooral jonge mensen gaan voor gemak. Ze willen wel groen en bloemen in huis, maar willen er niet teveel aan hoeven doen. Dan geven ze graag wat meer uit voor kunstbloemen."

Zijn bedrijf levert aan tuincentra, bloemistgroothandels, woonwinkels, doe het zelf-zaken en interieurbeplanters. Vooral de laatste vijf jaar kent Emerald Eternal Green een grote omzetspurt. Volgens Van de Kerkhof is de acceptatie bij de consument de laatste jaren enorm gestegen. 

Emerald Eternal Green is een voorraadhoudend bedrijf en moet vanwege groei gaan nieuwbouwen. "Alle producten komen vanuit de fabriek naar onze locatie en vanuit hier verwerken we alle orders voor onze klanten. Twee jaar geleden zijn we daarnaast begonnen met het samenstellen van boeketten en ook dat doen we hier allemaal zelf. Om onze logistieke stromen te verbeteren, hebben we simpelweg meer ruimte nodig. Ons magazijn is straks meer dan verdubbeld. Ook hier gaan we voor duurzaamheid: wél zonnepanelen, geen gas", zegt hij tegen journaliste Anke Derkse van De Ondernemer.Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven