Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

CEO Prins: "Meer toeleggen op operationele en strategische zaken"

Familiebedrijf De Bijnen Meubelgroep stelt Edwin de Mol aan als salesdirector

Om de groeistrategie naar de toekomst verder vorm te geven heeft De Bijnen Meubelgroep per 1 maart 2021 Edwin de Mol aangesteld als salesdirector. Edwin heeft een brede ervaring in de slaap- en meubelwereld. CEO Jilt Prins zal zich meer gaan toeleggen op operationele zaken en strategische zaken.

Algemeen directeur Jilt Prins met Edwin de Mol (rechts).

"De Bijnen Meubel Groep is onderdeel van een echt familiebedrijf en één van de weinige Nederlandse meubelfabrikanten met unieke productiemogelijkheden waar een brede collectie meubelen
gecombineerd wordt met de mogelijkheid tot serie maatwerkproductie voor private label en/of projecten", laat het bedrijf weten. "Bij de Bijnen Meubel Groep worden meubeltrends op geheel eigen wijze vertaald naar een actuele meubelcollectie onder de labels FBM, Goretti, VDV Meubelen, Juvo, Zondag's meubelen en Adatto."

"Samen met zusterbedrijf Meubelindustrie Van de Voorde bv, vormt zij een combinatie die slagvaardig en flexibel de uitdagingen van onze industrie in de 21e eeuw tegemoet treedt."

Beide bedrijven zijn gevestigd in Hulst. Meubelindustrie Van de Voorde is in 1928 begonnen als ambachtelijke klompenmakerij en ontwikkelde zich tot een ultra moderne fabriek met een bedrijfsoppervlakte van 19.000 m². "Het bedrijf wordt heden ten dage geleid door Dino van de Voorde, de derde generatie eigenaar van ons bedrijf."

Edwin de Mol is bereikbaar onder:
+31 6 12691186
edemol@bijnen.nl 

Meer informatie:
De Bijnen Meubelgroep
Evenaar 4
4561 PG Hulst
Tel 0114 -38 10 50
info@bijnen.nl
www.bijnen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven