Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Declemy start eigen stoffenlijn

"Een meubel is tenslotte een frame, met stoffen maak je het geheel af"

Olivier Declemy heeft met zijn agentschap sinds afgelopen week een eigen stoffencollectie op de markt geïntroduceerd. "Aan inspiratie heb ik geen gebrek, ik heb er stiekem toch wel aanleg voor merk ik", begint de ondernemer die onder andere agent is van de merken Crearte Collection, Ormos Sofa's en Raga Design onder de naam Puente.top.
"Het kost mij weinig moeite om creatieve gedachtes zijn werk te laten doen en kwaliteit te herkennen. Ik kan bijvoorbeeld ook zo bij een grote collectie zien wat mooi is en wat niet. Ik was bij een klant en had een onafhankelijke blik geworpen op de stoffen, ik zag gelijk de verschillen van kwaliteit. Dit is een stukje aanleg denk ik, it runs in the family zeg ik dan maar."



"Als je aan meubels denkt komen er al snel stoffen bij kijken, je kan de sfeer van het geheel ermee bepalen. Een meubel is tenslotte een frame, met de stoffen maak je het geheel af. Vandaar deze toevoeging aan de collectie van Puente.top."



Voor de toekomst zit er veel aan te komen volgens Olivier. Hier kan hij alleen weinig over zeggen. "Tegelijkertijd is dit alles een teaser voor hetgeen dat er nog aan zit te komen. Voor degenen die willen weten wat eraan komt zou ik zeggen, hou alles goed in de gaten."

Meer informatie:
Puente
info@puente.top  
www.puente.top