Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Natuzzi Group verkoopt dochteronderneming

De Italiaanse Natuzzi Group heeft de verkoop afgerond van haar dochteronderneming voor schuimproductie IMPE SpA aan de Vita Group. Dit meldt Furniture Today. De fabrikant van gestoffeerde meubelen en interieurmeubelen had in januari een overeenkomst aangekondigd voor de verkoop van 6,1 miljoen euro.

De Vita Group is een toonaangevende Europese leverancier van flexibel polyurethaanschuim, evenals Talalay-latex en vloerproducten. De drie bedrijven bedienen klanten in een aantal industrieën, waaronder matrassen en beddengoed, meubels, hygiëne en medicijnen, mobiliteit, constructie en vloeren.

IMPE, gevestigd in Napels, vervaardigt polyurethaanschuim voor de meubel- en slaapcomfortindustrie in Italië. Het bedrijf heeft 32 mensen in dienst en produceert 20.000 ton schuim per jaar. In de toekomst zal de operatie Vita Italy heten.

De verkoop van IMPE door Natuzzi maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om zijn waardeketen te herzien en de productieprocessen van de Natuzzi Groep te stroomlijnen, met een focus op waardecreatie-activiteiten in de Italiaanse fabrieken.

Bron: furnituretoday.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven