Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1.000e online cursist voor Luxaflex Academy

Wat begon uit noodzaak, doordat door de lockdown de fysieke trainingen wegvielen, blijkt nu een groot succes: de online training van Luxaflex Academy. Luxaflex heeft inmiddels al de 1.000ste online cursist verwelkomd.

Het raambekledingmerk hecht veel waarde aan het opleiden van haar dealers en biedt sinds maart 2020 al trainingsvideo’s aan voor dealers. Daarbij werd 7 weken geleden gestart met het aanbieden van online cursussen via een livestream. Deze worden zeer goed gewaardeerd en bijgewoond. Om dit te vieren werd de 1.000e cursist Marcel de Winter met zijn collega Marjo van firma De Winter Kleur uit Sliedrecht in het zonnetje gezet en ontvingen zij een verrassing (bloemen en een Google Mini Assistant).



Online bijscholing van Luxaflex dealers

Vanuit de nieuwe studio naast de trainingsruimte van de Academy streamen Luxaflex dealertrainers Arjan van Alfen, Esther Wagenaar en Eric van der Wende sinds januari van dit jaar hun cursussen via Microsoft Teams. In sessies van ongeveer twee uur worden de cursisten bijgepraat. Naast basiszaken, zoals omgaan met collectieboeken en het prijzenboek, komen ook specifieke trainingen aan bod over bijvoorbeeld toepassingen voor draai-kiepramen en hordeuren. De Academy zorgt ervoor dat dealers op een snelle en efficiënte manier bijleren, waarbij de chatfunctie tijdens de sessies zorgt voor onderlinge interactie.

Jaap-Jene Langevoord, Marketing Manager van Luxaflex: “Hoewel wij hadden verwacht dat de trainingen online en per video een meerwaarde zouden hebben, zijn we aangenaam verrast door het succes. Gelukkig hebben we snel geschakeld, zodat we onze klanten nu deze service kunnen bieden. Wij hopen overigens snel weer een mix van fysieke en online training aan te kunnen bieden, maar tot die tijd is dit een mooie oplossing.“

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl 

Publicatiedatum: