Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kitkat mini's uit voorraad leverbaar

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Sevilla kitkat mozaïek, want de mini-variant is vanaf heden uit voorraad leverbaar. Dit meldt groothandel Mozaïc Factory.  "De eerste monsters zijn de deur uit en we hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen. De kitkat mini’s zijn beschikbaar in de kleuren mat wit, glanzend wit, mat zwart, glanzend zwart, glanzend grijsblauw met spikkel, glanzend lichtgroen met spikkel en glanzend azuurblauw met spikkel."



Barcelona mozaïek 

"We hebben niet alleen onze Sevilla-collectie, maar ook de Barcelona-collectie met een compleet nieuwe tegel uitgebreid! Deze nieuwe mozaïek is rechthoekig, met een afmeting van 45x145mm. De tegel is beschikbaar in glanzend en mat wit en van beide opties sturen we u graag een gratis monster toe. We verwachten dat de nieuwe Barcelona mozaïek in week 20 uit voorraad leverbaar is."



Om ruimte te maken voor nieuwe producten, zijn een aantal artikelen komen te vervallen uit het assortiment. Klik op hier voor een overzicht van deze artikelen én een alternatief.  

Meer informatie:
Mozaïc Factory 
www.mosaicfactory.com

Publicatiedatum: