Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleurige Happy Towels voor thuis

"Het leven is te kort voor saaie weefpatronen”

Op strand en zwembad moeten we nog even wachten. Maar Happy Towels hoef je in de tussentijd niet te missen. Na de bekende hamamdoeken rolt er nu ook een productlijn voor in huis van de Turkse weefmachines. Met de nieuwe keukenhanddoeken, handdoeken voor de badkamer en bedspreien is het nu ook thuis genieten van zachte bamboe, de frisse kleuren en mooie wevingen waar Happy Towels om bekend staat.



Voor de keuken en de badkamer

De keukenhanddoeken en badhanddoeken zijn gemaakt van dezelfde zachte bamboe en biologische katoen als de hamamdoeken. De kleuren zijn speciaal gekozen om het interieur op te fleuren. Ze zijn met hun 65 x 65 en 65 x 110 cm uiteraard een stuk kleiner dan de supersize hamamdoeken. De doeken zijn super absorberend en heerlijk zacht. In stijlvolle kleuren en gemaakt van materialen met een hoge kwaliteit zijn ze een aanwinst voor de keuken en badkamer.

Bedsprei, bankplaid
Ook nieuw zijn de bedspreien. De spreien hebben een wafelweving. Die geeft ze een knus en levendig uiterlijk. Ze zijn perfect om je gekreukelde lakens onder te verbergen, en nodigen tegelijk uit om heerlijk onder weg te kruipen. Dat maakt ze ook tot een ‘hygge’ woonaccessoire voor op de bank. Heerlijk om ’s avonds onder weg te kruipen en een welkome opsteker voor het interieur, zeker nu we zo veel tijd thuis doorbrengen.

Happy Towels
Cor Sandburg van Happy Towels: “Het leven is te kort voor saaie weefpatronen.” In nauwe samenwerking met zijn Turkse wever, maakt hij daarom de traditionele Turkse weefpatronen klaar voor de toekomst. Met stijlvolle, trendy kleuren en duurzame materialen geeft hij de weeftraditie een nieuwe impuls. "Zo kunnen wij én de toekomstige generaties blijven genieten van het eeuwenoude Turkse weefambacht."

Meer informatie:
Happy Towels
www.happytowels.nl 

Publicatiedatum: