Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Dutch Design Brand breidt collectie uit met storage boxen

Speciaal voor kookfanaten en natuurliefhebbers lanceert Dutch Design Brand twee nieuwe opbergboxen. Op de Vegetables Storage Box staan groenten centraal, waardoor de box perfect past binnen de look en feel van een keuken. En met de Heracleum Storage Box haal je een stukje natuur in huis.Een Storage Box van Dutch Design brand bestaat uit een doos die je vouwt en in een handomdraai omtovert tot een handige opbergbox. Ideaal voor het bewaren van kookboeken, foto’s en tijdschriften of het opbergen van speelgoed. Met de nieuwe boxen brengt het designmerk prints tot leven en wordt opruimen een feest!

Vegetables Storage Box
Nu de restaurants gesloten zijn is iedereen aangewezen op zijn eigen keuken. Maar is het in jouw keuken vaak een rommeltje? Kun je de juiste kruiden niet vinden op het moment dat je ze nodig hebt of blijk je 3 pakken rijst in gebruik te hebben? Dutch Design Brand heeft hiervoor dé oplossing. Met de nieuwe Vegetables Storage Box breng je orde aan in de chaos van je keuken. Heracleum Storage Box
Op de Heracleum Storage Box staat de berenklauw centraal. De berenklauw hoort tot de schermbloemenfamilie en is een onkruid die je veel in de berm of in een weiland tegenkomt. Normaal gesproken wordt de plant vaak gemeden omdat de bladeren een allergische reactie kan veroorzaken. Van de bloeiende berenklauw op de box van Dutch Design Brand kun je wél onbezorgd genieten, deze variant is namelijk hypoallergeen en prikt niet! De box is stoer én landelijk en sluit perfect aan op de botanische trend van dit moment.

Dutch Design Storage Box
De Dutch Design Storage Box is er in 15 designs. Op de Vegetables en Heracleum Storage Boxen wordt gebruik gemaakt van een Flexodruk. De dozen worden gestempeld op de bruine kraftlaag met inkten op waterbasis. Hierdoor behouden de dozen hun basic uitstraling. Of je nu houdt van modern en kleurrijk, robuust en stoer of naturel en klassiek, voor iedereen is een passend design te vinden. De boxen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. 

Over Dutch Design Brand
Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen krukjes, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur.

Meer informatie:
Dutch Design Brand
www.dutchdesignbrand.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven