Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Al vele jaren bieden wij een oplossing aan om gebruik te maken van een elektronische catalogus"

Vink Lisse, onderdeel van Kaiser+Kraft, behoort tot de toonaangevende B2B-handelsmaatschappij voor kantoor-, bedrijfs- en magazijnuitrusting in Europa. Circa 1000 medewerkers luisteren naar de wensen en belangen van haar klanten en bieden sterke huismerken, doordachte oplossingen en een de juiste service, waaronder advies ter plaatse, montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.



Van kantoorstoelen tot en met serveerwagens en fietsenrekken levert het bedrijf alles voor het bedrijf snel, betrouwbaar en op tijd. "Wij leveren ruim 70.000 topproducten. Deze zijn te bestellen via de catalogus en de webshop. Zo profiteert u in vele Europese landen van de beste kwaliteit en een buitengewoon veelzijdig assortiment."

"Al vele jaren bieden wij een e-procurementoplossing aan waarbij onze klanten gebruik kunnen maken van een elektronische versie van de catalogus. Alles is geautomatiseerd en op maat gemaakt."

De Kaiser+Kraft Groep heeft maatschappijen in 19 landen en maakt deel uit van de TAKKT-onderneming.