Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keuken is toonbeeld van rationaliteit en orde en straalt essentie van Japans design uit

Ontwerper Makio Hasuike, winnaar van de Compasso d’Oro Career Award, ontwierp samen met het R&D-team van Aran Cucine Sipario. Deze keuken is het toonbeeld van rationaliteit en orde en straalt de essentie van Japans design uit met haar harmonieuze, ordelijke en minimalistische sfeer. Met een focus op de rationele ruimte waarin alle elementen perfect in balans zijn, ontvouwt Sipario zich in lineaire, minimalistische en functionele opstellingen.

Het is de combinatie van verschillende onderdelen en afwerkingen die een hoge mate van maatwerk mogelijk maken, waardoor zelfs een klassieke en eigentijdse stijl kunnen worden gecombineerd. De versie met deurfronten van licht Canaletto walnoothout en wandkasten van staal en glas is hiervan een voorbeeld. De essentiële units zijn uitgevoerd in traditioneel hout, terwijl de hangkasten een meer eigenzinnige look kregen.

De wandkasten bestaan uit glazen planken en een grote module die voorzien is van een enkele stalen deur die dankzij de vele steunbeugels en de lichtheid van het gebruikte materiaal eenvoudig te openen en sluiten is. De Totems zijn eveneens interessante vrijstaande modulaire elementen, die naar wens kunnen worden opgesteld. Ze worden gedragen door een metalen onderstel in Testa di Moro-afwerking (dezelfde afwerking werd gekozen voor de plinten, schaduwvoegen en poten). In het opberggedeelte werden de materialen hout en glas op speelse en harmonieuze wijze gecombineerd.

Zelfs in de meest klassieke keukenopstelling zal Sipario niets van haar oosterse allure en perfecte harmonie verliezen, hetgeen te danken is aan de materiaalkeuze en manier waarop de elementen zijn gecombineerd.

Meer informatie:
Aran Cucine Sipario
www.arancucine.it

Publicatiedatum: