Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rafael Collectie: onconventionele inspiratiebronnen

Kleur en asymmetrie voor tafelbladen in opvallende vormen die de creatieve flair van Paola Navone uitstralen. Levendige gekleurde steen en texturen die het vakmanschap en eigenzinnigheid van ieder stuk belichamen, zoals stralend wit met natuurlijke aderpatronen. Het teakkouten onderstel brengt deze perfecte combinatie tot leven, waarin materialen en vormen harmonieus samensmelten en waarmee een meubel van blijvende schoonheid wordt gecreĆ«erd. 



Rafael is een compacte armstoel met een eclectische en uitnodigende uitstraling die naadloos aansluit bij de asymmetrische belijning van de tafel. Het robuuste ontwerp van geborsteld teak wordt in evenwicht gehouden door de lichte en open geweven zitting en rugleuning. De polyethyleen voetjes aan de stoelpoten voegen een speels accent aan het ontwerp toe. Een ode aan de natuur in een eigentijdse vormgeving. Veelkleurige patronen sieren de talrijke kussens en werden ontleend aan de vormen uit de natuur. Het schitterende teakhout werd geborsteld waardoor de robuustheid van dit materiaal nog beter uitkomt. De beugeldetails in gepolijst staal maken dit ontwerp uniek en eigenzinnig. Bijzondere meubelstukken voor even bijzondere momenten in de buitenlucht. 

Bron: Ethimo

Publicatiedatum: