Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Vlekken kunnen verwijderd worden zonder oplosmiddelen'

Crypton stoffen: 27 jaar innovatie, 15 patenten en een garantietermijn van 5 jaar

Crypton onderscheidt zich van andere stoffen, die vaak alleen in de machine gereinigd kunnen worden. Eén van de grootste voordelen van Crypton is dat vlekken eenvoudig met een droge doek, water of een sopje kunnen worden verwijderd, wat wassen in de machine overbodig maakt. Daarnaast zijn er geen oplosmiddelen nodig.

27 jaar innovatie, 15 patenten en een garantietermijn van 5 jaar garanderen dat ongeëvenaarde bescherming tegen vocht en vuil verankerd is in iedere vezel van elke meter Crypton-stof:
• Permanente en gepatenteerde bescherming tegen vlekken op water- en oliebasis
• Eenvoudig te reinigen
• Ingebouwde vochtbarrière, die de kussens beschermt
• Gemaakt om lang mee te gaan
• Garantietermijn van 5 jaar
• Verlengt levensduur van meubelen met 7 jaar
• GREENGUARD Gold Certified
• Eerste en enige stof die gedesinfecteerd kan worden

Wat is Crypton?
''Wij leveren prestaties. Dat is onze expertise. We hebben de eigenschappen van stoffen veranderd om de beste textieloplossingen aan te kunnen bieden.

Wat we niet zijn?
''Crypton is geen plaatselijke oplossing (zoals Scotchgaurd)
Onze oplossingen zijn gepatenteerd en permanent en garanderen gedurende de hele levensduur van de stof bescherming tegen vuil en vocht.''

Het gemak van schoon
Hedendaagse ontwerpers zijn op zoek naar producten waarmee zij ruimten kunnen transformeren tot een comfortabele, aangename omgeving die gegarandeerd schoon is. Zij moeten producten niet alleen op hun ontwerp en functionaliteit uitkiezen maar ook oog hebben voor het gemak dat zij bieden, het feit of ze opgewassen zijn tegen de reinigingsprotocollen en het veelvuldige gebruik in drukbezochte ruimten. Met stoftexturen zoals velours, linnen en chenille in een levendig en rijk kleurenpalet is Crypton de beste oplossing, niet alleen in tijden van ‘het nieuwe normaal’ maar ook daarna.

Meer dan schoon
Schoon is goed, gedesinfecteerd is beter Crypton beschikt naast de ingebouwde vochtwerende barrière over een antimicrobiële (en
vlekafstotende) technologie die permanent in de stof verankerd is. Cryptons gepatenteerde vochtbarriëre heeft bewezen te voorkomen dat vaste- en vloeistoffen doordringen tot in de kussens.
Crypton-stoffen kunnen worden gereinigd en gedesinfecteerd. Schoon is goed maar gedesinfecteerd is nog beter. Best presterende stof in meest veeleisende omgevingen Gezondheidszorg: Crypton wordt gebruikt in de lobby’s, wachtruimten en patiëntenkamers van een
aantal van de meest gerennommeerde gezondheidsinstellingen ter wereld.

Door EPA erkend
De gepatenteerde vocht barrière van Crypton voorkomt dat vloeibare en vaste stoffen door kunnen dringen tot in de kussens, waardoor Crypton kan worden gereinigd en gedesinfecteerd. Bij gebruik van Crypton Fabric in combinatie met de door de EPA goedgekeurde Crypton Disinfectant and Deodorizer worden MRSA, HIV, E.coli, Hepatitis en nog veel meer bacteriën en virussen gedood.
De desinfectiespray van Crypton voldoet aan de Emerging Pathogen Policy van EPA en is werkzaam tegen SARS-Cov-2 (COVID-19). 

Meer informatie:
Crypton Europe
guy@crypton.com
www.crypton.com

Publicatiedatum: