Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf 2 mei te zien bij RTL4

Tuinmeubelspecialist partner van woonprogramma

Outdoor Lifestyle laat met gepaste trots weten dat ze partner zijn geworden van het populaire tv programma Van woon naar droomvilla. Dat doet het bedrijf samen met interieurspecialist Designa. 

Manon Idema van Outdoor Lifestyle: ''Het mooie is dat ze bij meerdere luxe all weather buitenmeubelfabrikanten zijn langs gegaan en ons er met stip bovenuit vonden springen. Dit omdat onze tuinmeubelen helemaal custom made gemaakt kunnen worden en tevens overdonderd waren van de prachtige outdoorstoffen die we  gebruiken. Zeer onderscheidend van de rest.''

Daarnaast was de organisatie van het tv-programma volgens Manon erg onder de indruk dat de gehele collectie in Nederland wordt gemaakt, de stoffencollectie geheel bestaat uit eco- en gerecyclede stoffen en een snelle levertijd heeft van twee a drie weken.

Zondag 2 mei, 17.30 uur bij RTL4,  start seizoen 9 van ‘Van Woonvilla naar Droomvilla'. Bertram Terpstra, Pauline Jorritsma en Jeroen Overmars nemen je mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van schets tot aan finale resultaat. ''Hier zijn wij in te zien. Ook wordt onze showroom gefilmd en outdoor projecten in beeld gebracht die wij hebben ingericht, in samenwerking met interieurspecialist Designa'', besluit Manon.

Meer informatie:
Outdoor Lifestyle
info@outdoorlifestyle.nl 
www.outdoorlifestyle.nl 
www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl