Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floer introduceert sloophout vloeren

Vloerenproducent Floer heeft in haar collectie sloophout opgenomen. Dit is een nieuwe collectie met een sloophoutlook. Door de komst van Ruw Blond Eiken en Ruw Donker Eiken krijgt de collectie twee nieuwe laminaat vloeren erbij. 


In de collectie zitten twee nieuwe kleuren, Ruw Blond (links) en Ruw Donker Eiken.

Ruw Donker Eiken

Het Sloophout Laminaat – Ruw Donker Eiken is een sterke laminaatvloer met een verouderd en rustiek gerookt eiken uiterlijk. De diep donkerbruine kleur geeft een interieur een andere dimensie. Het laminaat lijkt te ‘leven’ door de variërende bruin tinten, net als eiken parket vloeren. De vloer is afgewerkt met register embossing wat betekent dat de houtstructuur zichtbaar en voelbaar in het laminaat is verwerkt.

Ruw Blond Eiken
Deze laminaatvloer heeft een onbehandeld verouderd kleur en een prachtige uitstraling. Door deze rustieke lichtbruine kleur zorgt de vloer voor een prachtige sfeer in huis. Eenvoudig te combineren met de laatste trends zorgt de Floer voor de perfecte basis in huis. De luxe V-groef rondom accentueert de plank afmeting en geeft de vloer dat ruwe randje. De laminaat vloer is extra breed door de afmeting van 24,4 cm breedte en een lengte van 138 cm.

Meer informatie:
Floer
www.floer.nl 

Publicatiedatum: