Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Goround is klaar voor de toekomst

Al bijna 25 jaar staat Marion Streng aan het hoofd van Goround Interior. Eerst een winkel in een zijstraat van de Amsterdamse Kalverstraat, inmiddels een groothandel met hoofdkantoor gevestigd in Aalsmeer. "Als groothandel proberen we met onze collecties het hele jaar door interessant te zijn. Naast dat we een basisassortiment hebben, brengen we regelmatig nieuwe collecties uit."

V.l.n.r. Frederique, Marion en Loulou. 

Marion vindt het belangrijk om vaker dan een keer per half jaar een collectie uit te brengen. "Wij hebben het hele jaar door nieuwe artikelen, waardoor onze collectie constant variërend is. Dit houdt het fris."

Futureproof
Sinds kort werkt de groothandel in interieuraccessoires samen met een externe distributiepartner. "Dit geeft ons mogelijkheden om nog betere service te bieden aan onze klanten. Met deze externe partner hebben we een goede band en kunnen we snel schakelen."

"Goround Interior heeft een kleurenpalet van voornamelijk lichte naturellen dat hier en daar wordt afgewisseld met wat diepere kleuren, afhankelijk van het seizoen. Hierin worden comfy basics uitgevoerd zoals zachte plaids en kussens. Daarnaast zijn er de herkenbare Gorounddessins die iedere collectie anders zijn, maar telkens dezelfde beachstyle vertegenwoordigen, evenals de beachy manden, bijpassend glaswerk en houten en rattan meubelen die allemaal bij elkaar passen. Alle producten worden gemaakt met veel precisie en zijn van hoge kwaliteit."

Naast de groothandel voor woonwinkels en webshops komen er ook vaak stylisten langs in de showroom om de producten te bekijken voor bijvoorbeeld de hospitality sector. Verder heeft het label een shop-in-shop bij woonwinkels Loods 5 en Boer Staphorst en een webshop.

Meer informatie:
Goround Interior
Hollandweg 11
1432 DD Aalsmeer
info@goroundinterior.nl     
www.goroundinterior.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven