Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kijkje achter de schermen bij productiebedrijf en groothandelproducent MONDiART

'Take a look behind the MONDiART scenes'. Altijd al een kijkje willen nemen in het succesvolle bedrijf MONDiART? Dan is dat vanaf heden mogelijk. Het productiebedrijf, dat 35 jaar geleden is opgericht, heeft een bedrijfsfilm gemaakt dat een realistische kijk geeft op en in de Eindhovense onderneming.

Een beeld van de video die MONDiART heeft uitgebracht.

Anno 2021 is MONDiART uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een showroom en productieruimte van samen 3000 m2. Klanten zijn retailers, retailketens en de grotere meubelwinkels. Een tweede tak bestaat uit afnemers van vakantieparken en hotels. Daarnaast werkt het bedrijf ook samen met BNS Crisp, dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist in de interieur-, vastgoed- en groenstyling. Maar er wordt ook geleverd aan zelfstandige ondernemers die geen onderdeel zijn van een grote keten. Elke branche gerelateerde wederverkoper is welkom bij de groothandelproducent. 

De film duurt welgeteld 56 seconden en toont mensen met passie voor hun vak. Maar ook een mooie showroom, de verschillende productieafdelingen, het magazijn, de logistiek etc.

Bekijk hieronder de bedrijfsfilm:

Meer informatie:
MONDiART
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven 
+31 (0)40 262 7440
sales@mondiart.com 
www.mondiart.com