Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe agent Leoxx voor België en Luxemburg

Per 1 februari 2021 is Dave van de Velde van start gegaan als agent voor Leoxx in België en Luxemburg. Met ruim 25 jaar ervaring als commercieel agent voor diverse hoogwaardige vloerenmerken kent Dave deze twee markten als geen ander. Bovendien is Dave een oude bekende van Leoxx; in het verleden vertegenwoordigde hij al eens eerder de producten van Leoxx bij onze zuiderburen.



Ideale samenwerking

Hans ter Hart, directeur bij Leoxx: “Samen zien wij in deze landen hernieuwde kansen in de markt voor de vloerproducten van Leoxx en in het bijzonder ons custom printlabel Prints van Oranje, waarmee we een breed scala aan interieurmaterialen kunnen voorzien van elke gewenste print. Dave’s jarenlange ervaring en het feit dat hij al bekend is met de organisatie en het DNA van Leoxx, maken hem de ideale samenwerkingspartner voor ons.”

Exclusieve merken voor België en Nederland
De merken die Dave naast het custom designlabel Prints van Oranje exclusief voor Leoxx vertegenwoordigt in België en Luxemburg zijn:

- Amtico – brede collectie hoogwaardige LVT-producten in zowel loose-lay als dryback kwaliteiten
- Buxkin – compacte karpettencollectie van wolvilt en gerecycled leer
- Color Books – tapijtcollectie met zowel tuft- als weefkwaliteiten, leverbaar in kamerbreed, als karpet en/of tapijttegel van leveranciers zoals o.a. Anker en Bentzon
- FleXXeco – tapijttegelcollectie, alle kwaliteiten geproduceerd met Econyl-garen
- Printcollectie – brede collectie printdesigns voor tapijt
- REused – serie karpetten vervaardigd van hergebruikt materiaal

Maak kennis met Dave
Alvast kennismaken met Dave? Check zijn persoonlijke pagina op de website. Of neem direct contact met hem op via info@dalec.be of +32 495 / 28.68.38 voor een afspraak. Dave staat met veel plezier voor je klaar en laat je graag de uitgebreide mogelijkheden die Leoxx en Prints van Oranje bieden, zien.

Meer informatie:
Leoxx
www.leoxx.nl 

Publicatiedatum: