Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oprichter Castelijn Meubelindustrie overleden

Vorige nacht is op 86-jarige leeftijd Gerard Castelijn in zijn slaap is overleden. Dat laten zijn kinderen Ellen, Marieke, Jan en Coen Castelijn weten.

Gerard Castelijn was de oprichter en naamgever van Castelijn Meubelindustrie in Roelofarendsveen, dat hij in 1958 heeft opgericht. Sinds die tijd is Castelijn Meubelindustrie een toonaangevende fabrikant van modern meubilair voor de woon- en projectmarkt. "Wij gaan onze vader en inspiratiebron enorm missen", laten de vier weten.



Castelijn Meubelindustrie werd ruim 60 jaar geleden opgericht door Gerard Castelijn. Onder zijn bezielende leiding groeide het bedrijf uit tot een toonaangevende speler op het meubeltoneel. Zijn vier kinderen namen in 1994 het familiebedrijf over, waarbij ook de innovatieve no-nonsense stijl onverminderd voortgezet werd. Alle modellen worden zodoende nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd op een manier om trots op te zijn: met immer wakend oog voor het milieu én de kenmerkende persoonlijkheid van een familiebedrijf. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden zowel de meubelen van de woon- als de projectcollectie en het maatwerk meubilair gemaakt, waarmee Castelijn Meubelindustrie drie afzonderlijke markten bewerkt.

Wilt u de familie condoleren? Stuur dan uw steunbetuiging naar c.castelijn@castelijn.nl 

Meer informatie:
Castelijn Meubelindustrie BV
De Lasso Zuid 25
2371 EV  Roelofarendsveen
Tel: 071-331 04 67
www.castelijn.nl

Publicatiedatum: