Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decosit Brussel neemt opvallend besluit

We hebben een moeilijk jaar achter de rug maar nu is er reden voor optimisme. De start van de vaccinatieprogramma’s in heel Europa bieden perspectief op een terugkeer naar het normale leven. Van evenementen wordt geduld verwacht. Veel vakbeurzen die eigenlijk dit voorjaar plaats zouden vinden, werden uitgesteld naar september of later. Hierdoor zal er in de tweede helft van dit jaar sprake van een overvloed aan evenementen zijn. Om dit probleem te vermijden, heeft Decosit Brussel een opvallend besluit genomen door de nieuwe data van de vakbeurs met twee maanden te vervroegen!

Dynamiek voor de zomer
De komende editie zal gehouden worden op 15 en 16 juni 2021, waarmee Decosit de eerste bijeenkomst zal zijn voor professionals uit de meubel- en interieurstoffenbranche sinds de uitbraak van de pandemie. Producenten en ontwerpers zullen hier hun collecties nog vlak voor de zomer ‘live’ kunnen presenteren. 

Geen rompslomp voor exposanten
We behouden het zorgeloze ‘all-in-one’-concept voor stands, dat zeer gewaardeerd wordt door onze exposanten. Niet alleen vanwege de betaalbare prijzen maar ook omdat het uniek en vertrouwd is. De collecties en producten spreken voor zich. Het Paleis 10 van de Brussels Expo biedt exposanten een prettige, eigentijdse en innovatieve expositieruimte.

Geen kosten bij annulering van de vakbeurs
We kijken ernaar uit om iedereen in juni te mogen verwelkomen. Uiteraard zullen we alle noodzakelijk veiligheids- en hygiënemaatregelen treffen. Mocht de situatie echter dramatisch verslechteren waardoor de vakbeurs moet worden geannuleerd dan zijn hier voor geregistreerde standhouders geen kosten aan verbonden.

Een actuele lijst van alle deelnemers is te vinden op www.decosit.brussels.

Meer informatie:
Decosit
Kris Vermoesen
+32 2 528 58 66, mobile +32 486 58 49 56
kris@decosit.brussels 
www.decosit.brussels

Publicatiedatum: