Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Er is heel wat te beleven tijdens deze digitale B2B-beurs'

Team van Van Landschoot NV is klaar voor haar allereerste virtuele slaapbeurs

"We hopen heel veel slaapprofessionals te overtuigen om een kijkje te komen nemen op onze virtuele beurs", zegt woordvoerder Christophe Bollé van Van Landschoot NV. "Het is de eerste keer dat we onze innovatieve collectie matrassen en boxsprings tijdens een exclusief online event voorstellen. Ik denk trouwens dat we het eerste bedrijf in de slaapbranche zijn die zo'n online event hout. Het is spannend wat we qua aantallen bezoekers kunnen verwachten. Als team zijn we er in elk geval helemaal klaar voor. Nog dagelijks krijgen we aanmeldingen binnen", geeft hij aan. 

Belangstellenden kunnen zich via deze link registeren. 

Van 1 tot 5 maart kunnen de hoog-laagpocketvering van de Van Landschoot matrassen niet aan den lijve uitgetest worden, maar verder is er heel wat te beleven tijdens de eerste virtuele B2B-beurs van de Vlaamse expert in slaapcomfort. Op drie standen ontdek je als digitaal bezoeker evenveel collecties: de Van Landschoot klassiekers – bekend om hun ergonomisch design en hoge kwaliteit, het Scandinavisch geïnspireerde lifestylemerk Axelsson, en Henson Design, met zijn luxueuze uitstraling en vijfsterrenslaapervaring.

Vertegenwoordigers
"Net zoals we elkaar op een fysiek slaapevent zouden treffen, staan onze vertegenwoordigers tijdens deze virtuele vijfdaagse (potentiele) klanten met raad en daad bij en tonen ze alle nieuwigheden van de Van Landschoot collecties. Van de kwalitatieve materialen en innovatieve designs, over de nieuwste trends in de sector tot de lokale productie waarmee we het verschil maken: we dompelen je graag onder in de Van Landschoot experience."

Bezoekers kunnen, net als op vakbeurzen, rekenen op een heel aantal aantrekkelijke incentives. Verder maakt iedereen die zich registreert kans op een overnachting in een luxueuze B&B. Je geeft zelf aan op welk moment je de beurs voor de nieuwste slaaptrends, beste acties en de matrassen en boxsprings waar je klanten van dromen wil bezoeken.

Meer informatie
Van Landschoot NV
Aalterbaan 119
9990 Maldegem
www.vanlandschoot.be