Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wonderland Beds gooit handdoek in de ring

Meer dan tien jaar bracht Wonderland Beds (opgericht in 1969) haar Scandinavisch slaapcomfort en design naar Nederland en Belgiƫ. Een klein half jaar geleden nog werden vanuit het hoofdkantoor in Noorwegen de eerste stappen gezet om ook direct naar de eindconsument te communiceren in plaats van enkel naar retailers. Om de Nederlandstalige markt te veroveren, schakelde Wonderland met veel bombarie de hulp in van een social media bureau uit Roermond. Nog geen vijf maanden later gooit het bedrijf de handdoek in de ring. Wonderland AS te Andalsnes heeft bij beslissing van de raad van commissarissen besloten om haar activiteiten buiten Scandinaviƫ stop te zetten.

De focus van Wonderland AS komt te liggen op samenwerking met grotere meubel- en slaapspeciaalzaak ketens in de Scandinavische markt. Concreet houdt dit in dat de markten in de Benelux niet meer bediend zullen worden door de Noorse boxspringfabrikant derhalve alle middelen en capaciteit in te zetten om de sterke positie in de Scandinavische markt verder uit te bouwen.

Gevolg van dezebeslissing is dat het bedrijf ook afscheid moet nemen van salesmanager Benelux Edwin de Mol, die zich meer dan negen jaar heeft ingezet voor Wonderland.

De huidige Wonderland collectie blijft nog wel bestelbaar, zij het tot en met juli 2021.

Meer informatie:
Wonderland Beds
www.wonderlandbeds.com