Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

duka gaat voor zwarte douchewanden

Zwart is een fascinerende en opvallende kleur. Synoniem voor elegantie en soberheid. In de badkamer wordt het een geraffineerde keuze, in staat om een nieuw minimalisme op te roepen en om puur design te benadrukken.



Dankzij de matzwarte afwerking, homogeen en solide, suggereren de duka douchewanden zoals acqua 5000, acqua R 5000, gallery 3000, libero 3000 en libero 5000 contexten met een uitgesproken eigentijdse en metropolitan sfeer. Ze accentueren de architectuur van de omgeving waarin ze worden geplaatst en transformeren deze in  wellnessruimten met een persoonlijkheid.

De matzwarte profielen accentueren het glas en geven, samen met andere bijpassende details zoals de scharnieren, handgrepen en steunen, vorm en uitstraling aan de douchewand.

Voor libero 3000 biedt duka, naast de zwarte profielen, een versie met geometrische zeefdruk op het glas die de smeedijzeren frames nabootst die typisch zijn voor industriële ruimtes, waardoor een opvallend effect ontstaat dat de ruimte karakter geeft en de douchewand tot de ster van de badkamer maakt. libero 3000 is verkrijgbaar met een raster van zes of acht vierkanten. De steun van de glaswand is bevestigd aan het zijprofiel dat het raster continu sluit, voor een precies en visueel zuiver resultaat.



Douchewanden met matzwarte profielen zijn de synthese van een elegant en expressief evenwicht. Ze zijn verkrijgbaar met 6 of 8 mm dik veiligheidsglas en maken het aanbod van duka nog breder. Ze voldoen aan verschillende levensstijlen en woonwensen en passen zich moeiteloos aan elke gewenste ruimte aan.

Elke douchewand wordt op maat gemaakt, met de hand afgewerkt en ondersteund door de beste technologieën. Het ontwerp en de aandacht voor detail van elk model worden gecombineerd met de essentiële criteria van innovatie, functionaliteit, veiligheid, hoge kwaliteit en maatwerk.

Meer informatie:
duka
www.sealskin.nl

Publicatiedatum: