Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Verschillende voordelen zoals kortingen, trainingen, privéshoppen"

Table du Sud start partnerprogramma voor interieurprofessionals

Meubelbedrijf Table du Sud start voor de interieurprofessional met een speciaal partnerprogramma. Dit laat Camilla Hendriks van de marketing weten. "Het programma biedt verschillende voordelen zoals kortingen, trainingen en privé shoppen. We onderscheiden hierbij het type interieurstylist of interieurarchitect, reseller en projectinrichter."



Stylist

"Je ontvangt als stylist of interieurarchitect speciale kortingen bij Table du Sud. De korting is afhankelijk van hoeveelheid, prijs en type product. We maken hierbij onderscheid tussen leadfee en een ready to manufacture order. 
· Leadfee: Wanneer een stylist klanten doorverwijst naar Table du Sud voor de aanschaf van meubels ontvangen ze een korting voor deze bijdrage. 
· Ready to manufacture: Onder een ready to manufacture order verstaan we een bestelling die al helemaal compleet is en alleen nog maar ingevoerd hoeft te worden in ons systeem. 
· Speciale kortingen: We hanteren ook kortingen voor bepaalde hoeveelheden, prijzen en producten. Het is niet mogelijk om kortingen te combineren.
Voor een reseller en projectinrichter hanteren we speciale kortingen."

"Op maandagen stellen we onze showrooms voor b2b klanten ter beschikking. Dit betekent dat ze kunnen privé shoppen met hun klant en deze hierdoor optimaal kunnen adviseren. Om hier gebruik van te maken vragen we om voorafgaand een afspraak te maken. Om de eindklant goed te kunnen helpen is natuurlijk productkennis nodig. Bij terugkerende samenwerkingen bieden we daarom een uitgebreide producttraining aan die kan ondersteunen tijdens het verkoopgesprek."

Aanmelden kan hier.

Assortiment
Table du Sud is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het maken van eikenhouten tafels met een metalen- of eiken onderstel vanuit de eigen werkplaats in Heeze. Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid, waardoor klanten voor hun hele interieur op maat bij ons terecht kunnen. 

Eigenlijk hebben we altijd veel samengewerkt met verschillende B2B-klanten. Het afgelopen jaar merkte we echter dat de vraag naar dit soort samenwerkingen dermate groeide dat we deze tak verder hebben geprofessionaliseerd. Dit biedt voor ons voordelen door een gemakkelijkere afhandeling, maar voor de klant net zo veel en misschien nog wel meer voordelen.  

Table du Sud is een bedrijf waarbij de meubels echt door mensen wordt gemaakt, voor mensen. De meubels worden speciaal voor de eindklant op maat gemaakt. De consument zal hierom altijd onze voornaamste klant blijven. Dat sluit natuurlijk niet uit dat deze consument via een B2B-partner zijn of haar droommeubel bij ons kan vinden. Aangezien design en sfeer in huis steeds belangrijker wordt zijn we ervan overtuigd dat juist deze partners ook van heel groot belang zijn bij het bereiken van de eindklant.  

Meer informatie:
Table du Sud
www.tabledusud.nl