Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Producent van badkamermeubelen en sanitairproducten:

Koen Ducatteeuw: "MDF mat- en hoogglansgelakte materialen zijn helemaal in"

"MDF mat- en hoogglansgelakte materialen zijn helemaal in", laat  algemeen directeur Koen Ducatteeuw van Detremmerie weten. Volgens de producent van badkamermeubelen en sanitairproducten, die in meer dan 424 showrooms in de Benelux worden verkocht, maken de in verstek afgewerkte kasten van je meubel een tot in de puntjes afgewerkt geheel. "De deuren vallen volledig in het korpus, hetgeen een mooi afgewerkt geheel brengt. De wastafelbladen blijven hoofdzakelijk mat, zowel in marmer, solid surface als dunne keramiek. Marmer wastafelbladen blijven tijdloos en bepaald elegantie en stijl uitstralen; solid surface is laboratoriumproof en dus heel clean."

"Nieuw zijn de dunne keramische wastafels, oerdegelijk in onderhoud, maar nu ook heel actueel in dunne 1.2 cm dikke uitvoering én in actuele kleuren. Dit alles kan uiteraard gecombineerd worden met de aangepaste kasten in dezelfde kleuren", aldus Koen Ducatteeuw.

Meer informatie:
Detremmerie
www.detremmerie.be  

Publicatiedatum: