Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe samenwerking Gardeco met Braziliaanse ontwerpstudio TAAT

Designobject staat voor rauwheid en verfijning

"Met trots introduceren we onze nieuwe samenwerking met TAAT, een Braziliaanse ontwerpstudio opgericht door Tatiana Queiroz, een sieraden- en objectontwerper", laat Gardeco weten. Volgens het  Belgische bedrijf, gespecialiseerd in high-end decoratie, staat TAAT voor zuivere en een unieke esthetiek in de vorm van spekstenen designobjecten. "Brazilië is de plek waar natuurlijke speksteen, een lokaal geproduceerde natuurlijke rots, wordt vertaald in tijdloos en eigentijds design. Haar decoratiestukken zijn vaak ook functioneel: de lijn van Gardeco zal onder meer bestaan ​​uit kandelaars, vazen ​​en sieradendoosjes.
Door het ruwe en het vrouwelijke, volume en lichtheid te combineren, verkent Queiroz het kruispunt tussen objectontwerp en sculptuur, rekening houdend met de puurheid van vorm en de balans van lijnen."

Gardeco is opgericht in 1999 met maar één doel: betaalbare kunstwerken bij een breder publiek brengen. "Kunst is duur, vooral voor de happy few, zo ontdekten wij. Nu maken we het al meer dan 20 jaar toegankelijk voor een groter publiek", vertelde mede-directeur Jan Simaey van Gardeco in een eerder gepubliceerde interview met Wonen360.

Meer informatie:
Gardeco
Molendamstraat 12
8210 Zedelgem
+32 50 82 77 62
info@gardeco.eu 
www.gardeco.eu 

Publicatiedatum: